#rahvusvaheline #täiendusõpe #uudis
Täna, 10. juulil lõppes muusikaõpetajate digioskusi arendav täiendõppekursus “Digitaalsed oskused muusikaõpetajatele”. Kursusel osales 34 õpetajat Iirimaalt, Hispaaniast ja Eestist.
10.07.2024
#sisseastumine #uudis
Avalduste vastuvõtt Tartu Ülikooli Viljandi kultuuriakadeemiasse õppima asumiseks lõppes 26. juunil. Koos kevadise vastuvõtuga ingliskeelsetele õppekavadele esitati kokku 475 avaldust. Kultuuriakadeemia rakenduskõrghariduse õppekavadele esitati 331 ja magistriõppekavadele 144 avaldust.
27.06.2024
#rahvusvaheline #uudis
13. aprillist kuni mai lõpuni osales neli TÜ Viljandi kultuuriakadeemia tudengit Eesti-Prantsuse välispraktikavahetuses, saades töökogemuse Prantsuse etenduskunstide asutustes, samal ajal kui prantslased olid Eesti teatrites praktikal. Juunis toimunud kõigi osapoolte veebikohtumine kinnitas koostöö jätkumist ka 2025. aastal.
26.06.2024

Lai valik praktilisi õppekavasid

Viljandi kultuuriakadeemias on võimalik valida viie rakenduskõrgharidusõppekava ja kolme magistriõppekava vahel. Siit saad Tartu Ülikooli kvaliteedimärgiga kõrghariduse, omakultuurilise enesetunnetuse ja tugeva identiteeditunde, mitmekülgse loovuse ning suhtlusvõrgustiku kogu eluks!

Tutvu õppekavadega

Rakenduskõrgharidusõpe

Täiendusõpe

Üliõpilasele

Liitu mikrokraadiprogrammiga

Mikrokraadiprogramm on pikem tervikliku sisuga täiendusõppeprogramm, mis on loodud tasemeõppekava ainete/moodulite baasil. Mikrokraadiprogrammi eesmärk on pakkuda kiiret ja efektiivset tööturu vajadustele vastavat koolitust, jõudmaks kompetentsuseni konkreetses valdkonnas.

Loe lähemalt

Ole kursis kultuuriakadeemias toimuvaga

Liitu Viljandi kultuuriakadeemia kord kuus saadetava infokirjaga, mis sisaldab akadeemia suuremate sündmuste informatiooni, tudengite, töötajate ja vilistlaste tegemisi ning populaarset rubriiki "Tunne meie inimest".

Liitu kuukirjaga

Sündmused